5 manieren om geld te verdienen met e-mailmarketing

Hoe u geld kunt verdienen met uw lijst

Nu je A) een lijst bent gestart en B) ze waarde hebt gegeven, is het tijd om na te denken over de manieren waarop je geld kunt verdienen met je nieuwsbrief.

Onthoud: één maat past niet iedereen.

Sommige of al deze strategieën kunnen voor uw niche werken, maar nogmaals, sommige niet.

Het belangrijkste om te onthouden bij het verkennen van manieren om geld te verdienen met uw lijst is om deze RELEVANT te maken voor uw publiek voor het snel geld verdienen.

Je kunt een hamburger niet aan een vegetariër verkopen!

Laten we aan de slag gaan en kijken welke ideeën we kunnen bedenken (voel je vrij om je input toe te voegen in het commentaargedeelte ):

1. AANGESLOTEN AANBIEDINGEN

Persoonlijk e-mail ik zelden rechtstreeks affiliate-aanbiedingen. Ik haat het om ze te krijgen, dus ik haat het om ze te verzenden.

De beste manier om relevante partnerproducten te introduceren, is door beoordelingen op uw blog te doen of door in een blogbericht te vermelden hoe u de producten voor uw eigen bedrijf gebruikt en vervolgens de link naar het bericht naar uw lijst te sturen.

2. VERKOOP UW EIGEN PRODUCTEN

Dit is iets dat ik nog moet doen, maar als je me voor bent en al een geweldig product te bieden hebt aan je abonnees, dan is de beste manier om dit te doen door ze waardevolle gratis inhoud te sturen, zoals rapporten, video’s, enz. ze introduceren in uw product / trainingsprogramma.

3. WORD BETAALD OM UW INSCHRIJVERS NAAR ANDERE SITES TE VERZENDEN

Sommige bedrijven betalen u om uw abonnees naar hun aanbiedingen te sturen.

U kunt bijvoorbeeld tot $ 1 verdienen voor elke persoon die ervoor kiest om een ​​gratis rapport op zijn site te downloaden.

4. VERKOOP SPONSORadvertenties

U kunt bijvoorbeeld een paragraaf toevoegen aan een van uw e-mails waarin een bepaalde sponsoraanbieding wordt geadverteerd met een link naar hun website. Afhankelijk van de grootte van uw lijst kunt u alles in rekening brengen vanaf $ 100 en hoger.

5. “DANK U” PAGINA

Wanneer een nieuwe abonnee zich bij uw lijst voegt, worden deze naar een bedankpagina gestuurd die hen in het algemeen zou vragen hun e-mail te controleren en het abonnement te bevestigen.

Aweber biedt een aantal geweldige keuzes voor vooraf gemaakte bedankpagina’s, waaronder een behoorlijk nette Smart Video-bedankpagina en een audiopagina.

Beide opties zijn een prima medium tussen een generieke “Check your email” -pagina en een aangepaste pagina. Zo kunt u snel en gemakkelijk geld verdienen online met betaalde e-mails lezen.

RSS
Follow by Email