De beste websites om de prijs van bitcoin op de verschillende bitcoin-beurzen te controleren

De beste websites om de prijs van bitcoin op de verschillende bitcoin-beurzen te controleren

Het eerste ding om te overwegen bij het zoeken naar de beste bitcoin-uitwisseling is hoe veilig de website en server zijn. Dit komt neer op de vraag: is het een betrouwbare uitwisseling die transparante gegevens van munten in koelopslag biedt (hierover later meer) en zijn klanten tevreden? Het is ook goed om te kijken voor welke valutaparen beschikbaar zijn: wilt u bitcoin inwisselen voor USD, Euro’s of andere fiat-valuta’s. De locatie geeft meestal een idee van het aanbod. De grootste bitcoin-sites hebben echter meestal veel opties voor het kopen van bitcoin met door de overheid uitgegeven valuta en altcoins.

De enorme complexiteit van het onderzoeken waar bitcoin te verhandelen bracht me ertoe om deze blog te maken. Hoewel u altijd uw eigen onderzoek moet doen voordat u belegt, hoop ik dat dit helpt. Hieronder is de tabel met de beste beurzen om bitcoin online te kopen. Als je nieuw bent bij cryptocurrency-uitwisselingen, kijk dan uit naar de kolom ‘beginnersvriendelijk’.

Bitcoin exchanges

Er zijn nu veel bitcoin-uitwisselingen waaruit u kunt kiezen, en meer flexibiliteit in termen van betalingsopties. Hier zijn 10 beurzen die u kunt gebruiken om bitcoins te kopen en verkopen.

Coinbase is populair bij fans van de methode ‘dollarkosten gemiddelde’, waarbij gebruikers elke week of maand de aankoop van bitcoins kunnen automatiseren. Het is een probleemloos platform voor alleen het kopen en verkopen van bitcoins.

Litebit kan worden omschreven als minder een uitwisseling en meer als een platform waar individuele bitcoin-kopers en verkopers van over de hele wereld elkaar kunnen vinden. U wordt naar een landspecifieke pagina geleid en kunt kiezen van wie u bitcoins wilt kopen / verkopen. Het ingebouwde escrow-systeem beschermt beide partijen totdat de verkoper het vrijgeeft na bevestiging van betaling.

Bitvavo spreekt bitcoin-handelaren aan omdat u kunt profiteren van en zelfs short kunt gaan op het platform. Ze zijn zeer gerenommeerd en waren een van de eerste bitcoin-uitwisselingen die een onafhankelijke audit hebben doorstaan.

RSS
Follow by Email