DigiByte (DGB) -gemeenschap enthousiast over veel nieuwe mensen die naar de Crypto Space komen

DigiByte (DGB) -gemeenschap enthousiast over veel nieuwe mensen die naar de Crypto Space komen

CoinBase heeft onlangs verklaard dat ze graag een uniform protocol voor alle crypto’s zouden willen hebben. Om de inspanning te ondersteunen, heeft Digibyte de officiële Rosetta Go SDK naar NodeJS overgezet, zodat meer ontwikkelaars nu de SDK kunnen gaan gebruiken. De Digibyte twitterpagina erkent dat dit een geweldig werk is van Yoshi Jaeger.

 

Jared Tate tweette: “Super gaaf! Ook YoshiJaeger is eigenlijk een blockchain Jedi ”, aldus Wow. Er komen zoveel nieuwe mensen de crypto-ruimte binnen. Laten we ons best doen om ze allemaal te verwelkomen in de wereldwijde # DigiByte #blockchain-familie!

 

Met al deze gebeurtenissen lijkt het erop dat het Altcoin-seizoen eindelijk hier is. Bij DGB draait alles om vrijwilligerswerk van de basis. Het marketingteam van DGB pusht meer. Communityleden proberen op de hoogte te blijven van hun tweets. Vrijwilligers geven aan dat ze graag deel uitmaken van de geweldige grassroots-gemeenschap van vrijwilligers die waarschijnlijk het meest gedecentraliseerde blockchain-ecosysteem hebben gecreëerd.

 

Sydney Ifergan, de crypto-expert, tweette: “De onmiddellijke verwachting van de meeste leden van de DGB-gemeenschap is dat de waarde ervan stabiliseert op $ 1. Ze vinden dat het teken ondergewaardeerd is. ”


 

Jared Tate zei onlangs dat het enige wat u hoeft te doen, is het toekomstige voordeel van een echt gedecentraliseerde, beperkte en eindige cryptocurrency zoals DigiByte / Bitcoin te berekenen, is eenvoudige wiskunde.

 

Daarom is het aan mensen die de wiskunde kennen om te beslissen of DGB binnenkort $ 1 zal halen.

 

Jared verduidelijkte dat in tegenstelling tot $ TSLA of $ AAPL je #Bitcoin of #DigByte nooit kunt omkeren. Er zal maar 21 miljoen $ BTC zijn en er zal maar 21 miljard $ DGB zijn. De universele wet van de wiskunde zorgt daarvoor.

 

DigiByte (DGB) Veelbelovende prijsactie

Bitfi noemt Digibyte de snelste UTXO-blockchain die tot nu toe bekend is, in termen van ongelooflijke beveiliging en decentralisatie. Cardano informatie is duidelijk.

 

Afgezien van de gemeenschapszin is de prijs waar het om gaat voor handelaren en zij rekenen op een veelbelovende prijsactie.

 

Rudy Bouwman zei in zijn commentaar over de voortdurende ontwikkeling van Digibyte dat het gaat om vooruitdenken, beloven en te veel leveren.

 

Voor degenen die bereid zijn een samenvattend idee te krijgen van hoe Digibyte van voet tot voet vordert, kunnen overwegen om in te checken bij Josiah Spackman, de Chief Fun Officer bij Digibyte. Cryptoclan is officieel een goed idee.

 

Het nieuwste is de DigiByte-update # 214 – BYOB Wallet, Noah + Jared livestream en DigiByte nemen de wereld over. Degenen die tijd hebben, willen misschien terug bladeren naar updates die ze al hebben gemist.

 

RSS
Follow by Email