Digibyte (DGB) in aanvullende verankering om te helpen bij het aantal knooppunten, kosten per transactie en snelheid

Digibyte (DGB) in aanvullende verankering om te helpen bij het aantal knooppunten, kosten per transactie en snelheid

Rudy Bouwman zei dat hij las over VIDT Datalink en de grenzeloze connectiviteit over hoe de VIDT API, VIDT Private Cloud en VIDT Smart Contract naadloos gegevens van elk uitgeversplatform en cloudservice aan meerdere blockchains zullen verankeren.

 

VIDT vereist uitgevers, cloudservices, VIDT API, VIDT Private Cloud, Ethereum Virtual Machine en vervolgens aanvullende verankering.

 

Een van de alternatieve routes naar eventuele blockchain-verankering is om direct verbinding te maken met het VIDT smart contract, bijvoorbeeld met een DAPP- of B2C-app.

 

In dit verband twitterde Rudy Bouwman: “De keuze om #DigiByte op te nemen voor extra verankering ligt voor de hand vanwege de vereiste beveiliging: aantal knooppunten, kosten per transactie en snelheid.”


 

Voor alle duidelijkheid: “een anker is een digitale vingerafdruk van externe gegevens die wordt opgenomen in een blockchain-transactie om te bewijzen dat de externe gegevens authentiek zijn.”

 

De eindeloze connectiviteitsmogelijkheden van het VIDT-platform zijn mogelijk door het kunnen verbinden van cloudservices, wat belangrijk is om het grootschalige businessplatform in staat te stellen grote aantallen documenten te certificeren met V-ID.

 

DigiByte (DGB) vastbesloten om de wereld te veranderen

Het DigiByte Awareness Team liet weten blij te zijn dat DigiByte weer aan het uitbreiden is, dit keer komt DigiByte naar Afrika: in Nigeria! DigiByte wordt op 10 augustus vermeld op @MorCryptoEx. Bekijk ze eens! van DigiByte!

 

Sydney Ifergan, de crypto-expert, tweette: “Digibyte-vertegenwoordigers die de AMA’s vaak bereiken, is een van de sterke punten van de gemeenschap, aangezien deze AMA’s niet alleen informeren, maar ook de eenheid in de gemeenschap bevestigen.” zilliqa crypto heeft veel mogelijkheden.

 

MorCrypto Exchange met $ MOR als hun eigen cryptocurrency tweette: “AMA met @DigiByteCoin op MorCrypto Exchange Datum: 9 augustus 2020. Tijd: 12:00 uur GMT + 1 AMA-beloning = 10.000 $ DGB.”

 

De Morcrypto AMA met DigiByte wordt mogelijk gemaakt door Rudy Bouwman, Hans Koning en Rutger Krijnen.

 

Ondertussen had Josiah Spackman het over een gelikte DigiByte-app. Met verwijzing naar een tweet van APS die luidde: Ik test #DigiTracker v2 voor #DGB #DigiByte, bijna klaar en klaar voor release op Android, blijf op de hoogte. iOS-versie staat gepland voor september. Ik heb een aantal willekeurige adressen gescand, niet de mijne. bitcoin nieuws geeft duidelijkheid.

 

Er werd op 7 augustus 2020 een recente communityvideo getweet over de community van 2 miljoen 17 seconden. Digibyte Foundation blijft vastbesloten om samen de wereld te veranderen. Mensen uit alle lagen van de bevolking en alle hoeken van de wereld maken deel uit van de DGB-gemeenschap en elk van hen heeft verschillende redenen om eraan deel te nemen. Degenen die van de Digibyte-gemeenschap houden, zullen het leuk vinden om ernaar te kijken.

 

RSS
Follow by Email