Hoe beschadigde auto’s voor contanten te verkopen

Hoe beschadigde auto’s voor contanten te verkopen

Het is een veel voorkomend scenario – je hebt je auto getotaliseerd en nu zit je eraan vast. Maar een verwoeste of beschadigde auto is eigenlijk geld in je zak en een gewicht van je hoofd.

Hier leest u hoe u uw beschadigde auto voor contant geld kunt verkopen.

Ontdek hoe u ongeval beschadigde auto’s kunt verkopen voor contant geld, de beste plaats om een ​​beschadigde auto te verkopen en manieren om het meeste geld te krijgen om uw door schroot beschadigde auto te verkopen!

Manieren om mijn auto verkopen voor contant geld.

Hier zijn enkele manieren waarop u beschadigde auto’s voor contant geld kunt verkopen:

1. Repareer en verkoop het als een gebruikte auto

Soms is uw beste optie om uw auto te repareren voordat u deze verkoopt. Eenvoudige reparatie moet altijd vroeg worden behandeld, omdat ze niet veel kosten. Als uw motor volledig zou blazen, moet u deze ook naar een monteur brengen. Enkele tekenen die aangeven dat de motor zich in een kritieke toestand bevindt, zijn onder meer kloppen, rammelen en tikken. Een vreemde geur van de motor kan ook wijzen op een beschadigde motor.

2. Verkopen zoals het is

Als de reparatie meer kost dan de waarde van de auto, kunt u de auto beter als auto-onderdelen verkopen. Ook als de reparaties ingewikkeld zijn, moet u de kopers ermee laten omgaan. Meestal weten kopers van beschadigde auto’s hoe ze het voertuig voor een veel goedkopere prijs kunnen repareren, en dit betekent dat ze de prijs van het voertuig niet aanzienlijk zullen verlagen. Als uw motor volledig moet worden vervangen, moet u deze vergeten en gewoon het geld gebruiken dat u krijgt om een ​​nieuwe auto te kopen. Het vervangen van een motor kan erg duur zijn. Als uw auto betrokken is geweest bij een ongeval, moet u ook de moeite niet nemen om het te repareren, omdat het frame erg duur kan zijn om te vervangen.

3. Verkoop het aan een schroothoop

Een andere optie is om uw auto te verkopen, bijvoorbeeld auto met motorschade verkopen aan een autokerkhof. Het is belangrijk op te merken dat deze plaatsen u betalen op basis van het gewicht van het schroot, niet op basis van de werkelijke waarde van de accessoires. Om dezelfde reden levert het verkopen van een auto met een lage kilometerstand en een schone titel geen extra geld op. Als u van plan bent om de onderdelen zelf te verkopen, moet u ze uit de auto halen en alleen de metalen onderdelen laten. Het voordeel van verkopen aan een autokerkhof is eenvoud en snelheid.

RSS
Follow by Email